Medan vi väntar, lite gammalt!

P7290025_resize

Det är här vi bor och baren där alla rumpenissar får tillbringa en del av sitt liv, ligger till höger på bilden, rummet med 2 fönster.

Blev lite nostalgisk, när jag hittade gamla kort.  Gloris BIS är på bilderna nedan, vi tränade spår, blev uppflyttade till lägre klass och LP 1 hade vi.

Basic som han kallades för blev BIS-vinnare ute på Ölands BK den dagen han fyllde 11 år och en vecka innan tävlade vi lydnad och fick ett första pris.

basic2

En sån himla go och mysig hund, han kom till Sverige lite drygt 1 år gammal. Min alldeles egna 50-årspresent.

salza1

Han ställdes flera gånger med fina placeringar och han hade en härlig drive i steget. Basic parades med Kantberget´s Ladina som är på korten, lite längre ned.

basic3

Ina som hon kallades för var min räddningshund (certad) och hon var en riktig arbetsmyra. Vi var dom enda som åkte hem från certprovet som hade stjärna i kanten.  (en syster var också räddningshund)

ina3

Här är det C-G som klappar om Ina på träning. Han har en tik efter Ina som heter Salza som idag är dryga 12.5 år.  Ina hade också LP1 och var svensk utställningschampion.

Ina fick en kull valpar med Basic och som sagt där föddes Salza ( Korad och Lydnad 2).

Salza  parades med Gloris Unconditional Love eller Lego som han kallades för, även han en riktig goding och snygg.

I den kullen föddes sedan Vilda.

ina2

Här är min gammeltant Vilda 10 år i januari. Även hon är en underbar hund och högt älskad. Vilda har flera BIR, BIM, CACIB och uppflyttad lägre klass spår och LP 1 men det har jag ju nyligen bloggat om.

barvild.jpg

Här blev Vilda BIM nere i Sofiero som unghund.

 vilda22

Ja, så var vi då framme vid Vinnah som är dotter till Vilda och kortet är taget ute på Öland och hon är inte så gammal där. Men är nu snart 4 år, fasiken vad tiden går fort.

Detta är dom hundar jag haft boende hemma dom senaste åren, kanske nån tycker det är lite kul att se.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som sagt lite gammalt, mens vi väntar på bebbar.

Ha det gott alla goa vänner, tills vi hörs igen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.